Your address will show here +12 34 56 78
It's Kringloop
It’s Kringloop is het warenhuis voor (bijna) alle gebruikte goederen en kleding. Onze kringloopwinkel zit in een voormalige garage aan De Noord 53 in Dronten. Hier kun je kringloop beleven! Je proeft de sfeer van de oude garage. 

Maar It’s Kringloop doet meer. Wij hebben diverse maatschappelijke doelen gericht op het welzijn van de inwoners van de gemeente Dronten. It’s brengt mensen bij elkaar!

Als je het leuk vindt, mag je zelf muziek maken op ons open podium. Neem je muziekinstrument mee en laat anderen genieten van je kunsten. Even een afspraak maken en je bent welkom.

Heb je spullen over? Ons afgiftepunt of de goederenbalie is aan de achterzijde van de winkel in Dronten aan de Handelsweg-Zuid. Je zult wel begrijpen dat wij alleen spullen kunnen gebruiken, die niet kapot zijn of te beschadigd. Je moet er dus rekening mee houden dat wij niet alles aannemen. Je kunt bij ons trouwens ook terecht voor het inleveren van kapotte apparaten. Sinds begin 2021 zijn wij inleverpunt van WeCycle.  (Zie aannamebeleid bij Contact & Openingstijden) 

Kijk voor je komt even naar de openingstijden van de goederenbalie. Ben je niet in de gelegenheid zelf je spullen te brengen, omdat je geen vervoer hebt of omdat de spullen te groot zijn, bel ons dan even op nummer 0321-340517. Dan komen wij de spullen bij je thuis halen. Wij zijn er blij mee!  Gaat het om meubelen? Stuur ons dan even een foto op meubels@itskringloop.nl, dan kijken we meteen even of we de meubels goed kunnen gebruiken. 
It's Atelier
Dit is de creatieve tak van onze kringloopwinkel. In het atelier kun je sieraden of kleine cadeautjes maken. Ook kun je meehelpen meubels op te knappen in de werkplaats. De creatieve dingen die bij It’s Atelier worden gemaakt, worden verkocht in de winkel. Alles wat bij It’s Atelier wordt gemaakt is van gebruikt materiaal, omdat wij hergebruik erg belangrijk vinden. Leuk om samen creatief te zijn!

In ons atelier werken mensen met een budget (PGB of WMO gemeente) of vrijwilligers die zelfstandig kunnen werken en erg creatief zijn.
Wil je meer weten? Bel of mail dan met ons, of kom eens langs.
It's Lunchcafé
Onder het genot van een kopje koffie, thee of een ander drankje kun je even tot rust komen na het winkelen. Ook kunt je er een lekkere lunch krijgen. It’s Lunchcafé is een ontmoetingscafé voor iedereen. Dus kom gezellig even langs. Er is altijd wel iemand om een praatje mee te maken. 

Ook organiseren wij verjaardagsfeestjes voor kinderen. Wij hebben speciale tarieven voor gezinnen met een laag inkomen. Bij ons kun je daarover meer informatie krijgen.

In ons Lunchcafé werken onder andere mensen met een budget (PGB of WMO gemeente) of vrijwilligers die zelfstandig kunnen werken.

Wil je meer weten? Kom eens langs of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
It's Care
Bij onze kringloopwinkel It’s Kringloop, bij It’s Atelier en bij It’s Lunchcafé kunnen wij je een boeiende en gezellige werkplek of dagbesteding bieden. Je kunt bij ons terecht als je het even moeilijk hebt in je leven, thuis, op school of op je werk. Of als je vrijwilligerswerk zoekt voor een dagdeel of meerdere ben je ook welkom. Wij hebben professionele werkcoaches in dienst, die je kunnen helpen als je daar behoefte aan hebt.

Verder kunnen wij je bij onze kringloop winkel intensiever begeleiden als je een PGB of een budget van de gemeente hebt. Dan krijg je begeleiding van mensen, die verstand hebben van je problematiek.

Als je meer wilt weten over werk dat je leuk zou vinden, neem dan eens contact op met Lieke de Lange, tel 0321-340517