It’s Kringloop

It’s Kringloop is het warenhuis voor (bijna) alle gebruikte goederen en kleding. Onze kringloopwinkel in Dronten zit in een voormalige garage aan De Noord 53. Hier kun je kringloop beleven! Je proeft de sfeer van de oude garage en de vriendelijkheid van onze medewerkers. Maar It’s Kringloop doet meer. The experience: een beleving op zich!

Als je het leuk vindt, mag je zelf muziek maken op ons open podium. Neem je muziekinstrument mee en laat anderen genieten van je kunsten. Even een afspraak maken en je bent welkom.

Verder organiseren wij elke week een Repair-café. Meer weten? Bel of mail ons even of nog leuker: kom even langs.

Wij openen binnenkort It’s Café. Kom naar onze gezellige ontmoetingsplaats voor een kopje koffie of thee.

Heb je spullen over? Die kun je brengen gedurende de openingstijden van de kringloopwinkel. Ons afgiftepunt is aan de achterzijde van de winkel aan de Handelsweg-Zuid. Je zult wel begrijpen dat wij alleen spullen kunnen gebruiken, die niet kapot zijn of erg beschadigd. Je moet er dus rekening mee houden dat wij niet alles aannemen of ophalen.

Ben je niet in de gelegenheid zelf je spullen te brengen, omdat je geen vervoer hebt of omdat de spullen te groot zijn, bel ons dan even op nummer 0321-340517. Dan komen wij de spullen bij je thuis halen. Wij zijn er blij mee!