Open dag It’s Kringloop

Zaterdag 19 november 2016 houden drie maatschappelijke organisaties aan De Noord in Dronten een gezamenlijke open dag. U kunt achter de schermen kijken van de Voedselbank Dronten, de Speelgoedbank en It’s Kringloop. Deze drie organisaties willen ook in de toekomst intensiever samenwerken bij het ondersteunen van mensen, die hulp nodig hebben.

 

Een dag vol gezelligheid

 

Tijdens de Open dag kunt bij It’s Kringloop genieten van live muziek op ons Open Podium en rondkijken achter de schermen van ons bedrijf. In het RepairCafé, in de Werkplaats en in het Atelier kunt u deelnemen aan leuke activiteiten, zoals zelf iets maken van gebruikte materialen. Ook voor de kids zijn er leuke activiteiten. Vrijwilligers van It’s zullen deze activiteiten begeleiden en u rondleiden in het bedrijf. Na alle indrukken kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee even tot rust komen in It’s Café. Het streven is om begin 2017 It’s LunchCafé in haar volle omvang te openen.

De werkplaats voor het maken en opknappen van meubels is al een paar maanden zeer succesvol. Het Atelier en het RepairCafé zijn kortgeleden gestart. Als laatste zal It’s LunchCafé worden geopend. Het streven is om dit begin 2017 te realiseren. Tenslotte zal per 1 februari 2017 de kledingbank worden geopend voor mensen in financiële nood. Samen met de voedselbank zullen wij dit handen en voeten geven.

 

 It’s een winkel met passie

 

 It’s Kringloop is een kringloopwinkel met passie voor mensen in de knel. Daarnaast zijn wij een ontmoetingsplaats voor mensen die daar behoefte aan hebben. En natuurlijk zijn wij een bedrijf voor iedereen die de kringloopwereld een warm hart toedraagt.

Bij It’s gaat het niet alleen om het hergebruik van materialen. Belangrijk is ook dat It’s mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt, een bijdrage wil leveren aan de integratie van vluchtelingen en mensen wil ondersteunen die financieel en sociaal een steuntje in de rug kunnen gebruiken.